Transport

Peters verzorgt diverse soorten transport (tanktransport, containertransport, onderlossertransport) voor u. Deze verschillende soorten transport zijn mogelijk voor het vervoeren van agrarische producten, diverse reststromen en bouwstoffen. Wij zijn gecertificeerd voor het vervoeren van GMP+ producten. Ook voor op- en overslag van producten kunt u bij ons terecht.

Mesttransport

We beschikken over tankauto’s met weeg- en monsterapparatuur voor de af- en aanvoer van mest en mineralen. Ook voor kalkmeststoffen zien wij u graag als klant. Op het gebied van mestverwerking hebben wij met BTC De Peel de mogelijkheid om mest op een duurzame manier te verwerken, verwaarden en exporteren.

Meer informatie

Containertransport

Voor containertransport bent u bij ons op het juiste adres. Alles wat in een container past, kunnen wij voor u vervoeren.

We hebben diverse containers; van klein tot groot. Voor ieder product een passende container. Wilt u uw afval duurzaam scheiden en stortkosten besparen, dan bestaat de mogelijkheid om containers te huren.

Meer informatie

Onderlossertransport

De onderlosser is geschikt voor het vervoeren van losgestorte producten zoals aardappelen, uien, granen en conserven. In de trailer is een valmat bevestigd, wat valbeschadigingen tegen gaat bij het laden.

Meer informatie

Neem contact op met Peters

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Tel: 0413 272661
info@petersodiliapeel.nl