Over ons

Het is 1970 als Gerard Peters start met zijn eerste tractor als zelfstandig loonwerker. Hard werken, inspelen op de wens van de klant én op tijd durven investeren in moderne machines, blijkt een garantie voor groei. Meer en meer klanten vertrouwen op de deskundigheid en de capaciteit van Peters Odiliapeel. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Met trots zetten Gerwin en John het bedrijf voort.

Peters beschikt over de modernste tractoren en machines. Een goede loonwerker is niet alleen degene met de tractoren en machines. Daarom vertrouwen wij op een team van chauffeurs en machinisten met veel passie, kennis en jarenlange ervaring in de agrarische sector. Een goede loonwerker heeft vooral verstand van ‘zaaien en oogsten’. Niet alleen het ‘hoe’ is daarbij belangrijk. Ook het ‘wanneer en waarom’ is van groot belang. In overleg met de klant houden wij ook rekening met de bemesting, bodemvruchtbaarheid, duurzaamheid en economische gevolgen.

Wij leveren begeleiding en advies naast de uitvoering van de werkzaamheden. We overleggen eventueel met externe adviseurs om tot een juiste beslissing te komen.

Ons bedrijf is GMP+ en VKL gecertificeerd.

Neem contact op met Peters

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Tel: 0413 272661
info@petersodiliapeel.nl