CONTACT MET PETERS

Neem contact met ons op via
de onderstaande gegevens:

T. 0413-272661
M. info@petersodiliapeel.nl

Wat doen we?

Loonwerk

Peters Odiliapeel is een begrip in de regio als het gaat om agrarisch loonwerk. Dankzij jarenlange ervaring, een team van ‘professionals’ en een grote deskundigheid, vertrouwen vele agrarische klanten op de diensten van Peters Odiliapeel. Ook als leverancier van meststoffen, zaden, gewasbeschermingsmiddelen, toevoegmiddelen en plastics bent u bij Peters Odiliapeel aan het beste adres. Bovendien staan wij u met raad en daad terzijde wanneer het gaat om het beste advies voor bemesting, gewaskeuze, grondbewerking, gewasverzorging en oogstmogelijkheden. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle certificaten en spuitlicenties om de werkzaamheden met grote zorg uit te voeren.

Grondverzet

Peters Odiliapeel is een veelzijdig bedrijf. Naast het agrarisch loonwerk worden wij dan ook regelmatig ingezet voor uiteenlopende grondverzetwerkzaamheden. We beschikken daarvoor over de juiste machines en vooral ook over gekwalificeerde medewerkers. En of het nu gaat om de aanleg van een inrit, erfverharding of het uitgraven van een vijver, we zetten ons graag in om u te helpen. En heeft u zand, menggranulaat of grind nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.

machines_img

Transport en mestdistributie

Peters Odiliapeel verzorgt diverse soorten transport (tank-, container-, kipper-/walkingfloor) voor u. Geschikt voor het transporteren van diverse afvalstromen, agrarische producten of voor opslag. En als enige in de omgeving beschikken wij over containers voor transport of opslag van vloeistoffen. Peters Odiliapeel is gecertificeerd voor het vervoeren van GMP+ producten. De laatste jaren leggen we ons ook weer actief toe op de distributie van mest en mineralen. Zo beschikken we over tankauto’s met weeg- en monsterapparatuur, waardoor uw af- en aanvoer van mest en mineralen in goede handen is. Ook voor kalkmeststoffen zien wij u graag als klant.

loonwerk_img4