CONTACT MET PETERS

Neem contact met ons op via
de onderstaande gegevens:

T. 0413-272661
M. info@petersodiliapeel.nl

Over ons

Wij zijn Peters!

Peters Odiliapeel is een begrip in de weide omgeving. Een reputatie waar we trots op zijn en die we waarmaken elke dag opnieuw, alweer 48 jaren lang. Het is 1970 als Gerard Peters start met zijn eerste tractor als zelfstandig loonwerker. Hard werken, inspelen op de wens van de klant én op tijd durven investeren in moderne machines, blijkt een garantie voor groei. Meer en meer klanten vertrouwen op de deskundigheid en de capaciteit van Peters Odiliapeel.  

Jong geleerd is oud gedaan.

Als je dagelijks wordt geconfronteerd met ronkende tractoren en machines, kan het geen toeval zijn dat ook zoon Gerwin besmet wordt met het 'loonwerkers'virus. Na zijn middelbare schoolopleiding en zijn actieve sportcarrière is er dan ook geen enkele twijfel. Hij zet zijn voetsporen in het bedrijf dat zijn vader met zoveel passie heeft uitgebouwd.  

De mannen van Peters

Alleen kan je niets. Al heb je de beschikking over de modernste tractoren en machines. Sinds jaar en dag vertrouwd Peters Odiliapeel dan ook op een team van chauffeurs en machinisten die niet alleen een lach op hun gezicht krijgen van veel PK's, maar met net zoveel enthousiasme kijken naar hun uitgevoerde werkzaamheden bij de klant.

100% kwaliteit

Een goede loonwerker is niet alleen degene met de beste tractoren en machines. Een goede loonwerker heeft vooral ook verstand van ‘zaaien en oogsten’. En niet alleen het ‘hoe’ is daarbij belangrijk. Ook het ‘wanneer’ is van groot belang. Daarom kijken wij misschien iets vaker naar voren dan vele anderen. En wanneer we twijfelen? Dan overleggen we met externe adviseurs om tot een juiste beslissing te komen.

machines_img

Van zaadje tot gewas

Bij Peters Odiliapeel hebben we het niet alleen over ploegen, zaaien, gewasverzorging en oogsten. Net zo belangrijk vinden wij het om het met u te hebben over bemesting, bodemvruchtbaarheid en economisch verantwoord ondernemen.

loonwerk_img4